Lennard (Supply Chain Coördinator)

Lennart heeft bijna 6 jaar ervaring opgedaan binnen de Supply Chain en Logistiek. Zo begon Lennart met de Studie Logistiek & economie met een Minor in Supply Chain Management. Tijdens zijn studie heeft Lennart verschillende projecten gedraaid om Supply Chain processen te verbeteren. Na het behalen van zijn studie is Lennart het werkveld ingerold als Ship Supply Coördinator. hier was hij verantwoordelijk voor het monitoren en coördineren van de bevoorrading, contact onderhouden met rederijen en schakel tussen logistieke dienstverleners. Hierna is Lennart doorgegroeid naar de functie als expediteur. hier was hij verantwoordelijk voor het beheren van alle spare parts van schepen voor een internationale klant. Bij zijn huidige baan is Lennart verantwoordelijk voor alle inpandige Logistieke processen. Zo maakt Lennart alle Planningen om de producten vanuit hun warenhuis naar de klant te verzenden, houd hij zich bezig met  het beheren van de voorraad en bezig met cost management. Door een aanstaande (eventuele)overname en de onzekerheid die dat met zich meebrengt is Lennart op zoek naar een nieuwe werkgever. wat Lennart het liefste doet is planningsmatig werken en forecasting. Lennart is dan ook op zoek naar een functie als planner of forecaster!

Lennart is een rustige jongeman die graag zijn hands-on mentaliteit combineert met zijn analytisch vermogen. Doordat hij van nature nieuwsgierig is, heeft hij nieuwe processen snel onder de knie. Hij werkt hierbij doelgericht en proactief waardoor hij makkelijk deadlines haalt. het helpt Lennart dan ook enorm in zijn huidige functie waarbij het overzicht houden tijdens drukte cruciaal is.

Lennart heeft een opzegtermijn van een maand, heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand en is fulltime beschikbaar.

Werkzaamheden

  • 3PL management : Inpandig bij logistiek partner voor dagelijks management van logistieke processen tussen warehouses en klanten
  • Voorraadbeheer
  • Planning
  • Cost management

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

22

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift

Computervaardigheden

ERP-software (Exact, MS Dynamics, Maximo) &MS Office; Excel (gevorderd), PowerPoint, Word, Oracle Ne